Подмяна и връщане

Транспорта или куриерските разходи по подмяна или връщане са за сметка на клиента. В 14-дневен срок от получаване на стоките, имате право да ги върнете като ни уведомите за това по телефон, е-майл и да попълните формуляра прдложен по-долу. Стоките трябва да не са с нарушена опаковка и да са неупотребявани. След получаване обратно на стоките платените от вас суми ще ви бъдат възтановени по посочена от вас банкова сметка.

При нужда от възстановяване на платените от вас суми, моля изтеглете този формуляр от тук и след като го попълните го прикачете във формата по долу.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ИЗИСКВАНИЯ
  • Продуктът не е ползван;
  • Няма механични повреди;
  • Продуктът e с оригиналната си опаковка и има изряден търговски вид – без да е нарушена целостта на опаковката; без следи от употреба; с всички етикети;

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА
Ние ще възстановим заплатената за стоката сума, бeз paзxoдитe зa дocтaвĸa, нe пo-ĸъcнo oт 14 paбoтни дни, cчитaнo oт дaтaтa, на която сме получили върнатата стока. Bъзcтaнoвявaнeтo на сумата ce извъpшвa пo бaнĸoв път или чрез изплащане на наложен платеж в офиса на куриера, приел стоката за връщане.

  • Ако стоката отговаря на всички условия за връщане – Сумата на закупения артикул/и се възстановява в пълен размер. Не подлежат на възстановяване разходите свързани с доставката на стоката.
  • Ако стоката НЕ отговаря на условията за връщане – Ако стоката е използвана; не е в изряден търговски вид; е с нарушена опаковка; не е с всички съпътстващи покупката документи или др., си запазваме правото да откажем връщането, съответно възстановяването на заплатената сума или да намали стойността на върнатата сума.

    Вие отговаряте единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране. В подобни случаи на намаляване на стойността на стоката вследствие на такова изпробване от Ваша страна, паричната равностойност на това намаляване на стойността на стоката, за което Вие отговаряте, ще бъде приспаднато от сумата на подлежащите Ви на въстановяване плащания от страна на Инва Хелп ЕООД.