ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите общи условия регламентират отношенията между „Инва Хелп“ ЕООД и лицата ползващи сайта и онлайн магазина находящи се на www.invahelp.net

1. ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА
– „Инва Хелп“ ЕООД е дружество със седалище и адрес на управление в гр. Казанлък , ул. Христо Ботев 16 ет. 2 ап. 3, с адрес за кореспонденция гр. Казанлък , ул. Христо Ботев 16 ет. 2 ап. и идентификационен номер в България: ЕИК203789695.
– Можете да се свържете с „Инва Хелп“ ЕООД на посочения по-горе адрес, на телефон +359 889 440 957 или на и-мейл адрес office@invahelp.net .

2. РЕГИСТРАЦИЯ
Сайтът може да бъде разглеждан без регистрация. Регистрация е необходима само за данни, необходими за издаването на фактура и протоколи за доставка, както и валиден адрес, телефонен номер и e-mail адрес и е абсолютно доброволна и безплатна. За да се регистрирате е необходимо да имате навършени 18 години и да попълните регистрационен формуляр
ВАЖНО! Със създаването на акаунт декларирате, че имате навършени 18 години.
В случай, че не желаете да регистрирате акаунт, имате възможност да пазарувате като гост, като предоставените в този случай данни се обработват само за целите на изпълнението на конкретната поръчка и не се съхраняват за следващи Ваши поръчки.

3. ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ
Общите условия на „Инва Хелп“ ЕООД са задължителни за всички клиенти.
4.3. Общите условия могат да бъдат променени едностранно от „Инва Хелп“ ЕООД по всяко време чрез актуализирането им. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички клиенти.
3.1 Настоящите условия имат за цел да регулират отношенията между сайта и клиентите на „Инва Хелп“ ЕООД , както и нашите взаимни права и задължения. Ако пазарувате от този интернет магазин, Вие се съгласявате с общите условия за ползване.
3.2 Посещавайки сайта invahelp.net вие се съгласявате да спазвате следните “ Общи условия“. Ако не желаете да спазвате “ Общи условия“, моля не използвайте този сайт.
3.3 От онлайн магазина могат да бъдат закупувани стоки, които могат да бъдат добавяни в пазарската кошница. Цялата информация относно стоките на сайта , включително, но не само технически характеристики, гаранционни условия, начин на употреба и т.н., е предоставена от производителя, респективно от вносителя , като Инва Хелп не носи каквато и да е отговорност в случай на невярно, неправилно или неточно представена информация, вярна информация представена по заблуждаващ начин, разминаване между представеното и действителното положение, печатни грешки.

4. ЦЕНИ, ПОРЪЧКА, ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА
4.1 Цени – Всички цени в сайта са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им, като „Инва Хелп“ ЕООД си запазва правото, без предупреждение, да ги променя по всяко време. Цените дадени от „Инва Хелп“ ЕООД са окончателни и не подлежат на промяна. Представените на сайта цени са крайни като някои от тях са без ДДС, като това е изрично опоменато в обявата на продукта. Като цената на всеки продукт е без начислена сума за доставка .
4.2 Поръчка – Поръчки могат да правят само клиенти приели общите условия. За да направите поръчка е необходимо да попълните формуляра за поръчка.
4.3 Плащане – Цената на поръчана от онлайн магазина стока може да бъде заплатена чрез един от следните способи: БАНКОВ ПРЕВОД и НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Моля, имайте предвид, че в определени случаи е възможно някой от изброените способи да не е приложим. Всички плащания се извършват само в български лева. При плащане с банков превод цялата дължима сума по фактурата трябва да бъде заплатена в срок до 5 работни дни. „Инва Хелп“ ЕООД има за цел да спазва финансовите закони на Република България и се задължава да издава касов бон за стойността на поръчаните продукти. При неналичието на касов бон в изпратена поръчка, може да изисквате такъв.
4.4 Доставка – Доставка на поръчана от сайта стока се извършва само до адреси на територията на Република България. Поръчки направени до 14 часа се изпращат на същия ден. Поръчки направени след 14 часа се изпращат на следващия работен ден. Събота и Неделя са почивни дни. Цените за доставка се определят от фирмата, която доставя стоката.

5. ГАРАНЦИЯ, ВРЪЩАНЕ И РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ
5.1 Гаранция – Всяка стока предлагана в сайта има законова гаранция с Договора в съответствие с действащото законодателство.
5.2 Връщане – Условия за връщане на закупена стока. Клиентът има право, без да дължи обезщетения или неустойка и без да посочва причина, да върне закупена онлайн стока. Според Закона за Електронната Търговия и Закона за Защита на Потребителя, на клиента ще бъде възстановена пълната заплатена сума. Връщането се допуска при следните условия:
– заявката за връщане на стоката е подадена писмено на имейл office@invahelp.net , в срок не по-дълъг от 7 дни след покупката.
– стоката е в добър търговски вид – оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи.
5.3 Спорове – При възникване на спор, който не може да бъде решен съвместно със „Инва Хелп“ ЕООД , можете да използвате сайта ОРС.

6. ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
„Инва Хелп“ ЕООД пази Вашите лични данни в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).
Подробна информация ТУК